Badrumsrenovering

Investera i en badrumsrenovering

Ett nyrenoverat badrum utfört av ett auktoriserat företag (GVK - Säkra Våtrum och Säker Vatteninstallation) är den bästa investering du kan göra för ditt hus eller din lägenhet. Dessutom får du all den komfort och lyx som det innebär med ett nyrenoverat badrum.

Från standard till lyxbadrum

Vi har över 30-års erfarenhet av att renovera badrum, allt från standard till lyxbadrum. Vårt breda kunnande gör att vi kan ge den konsultation som krävs för en lyckad badrumsrenovering. Här får man all hjälp med att planera, tekniskt utförande i renoveringen, frågor om el och vvs-installationer (ja, allt finns här!), samt massor av råd kring produktvalet. Här finns ovärderlig information att hämta!

Vi hjälper till med planeringen av ditt nya badrum.

I samband med offerten så behöver man oftast ta  fram en planritning för att planera badrummet på bästa sätt. (Vid accept får man ta del av både planritning och perspektivritning kostnadsfritt). Ritningen görs utgående från den skiss, alternativt den information vi får i samband med din offertförfrågan.

Säkra din investering

För att få ett bra andrahandsvärde så krävs ett kvalitetsdokument på badrumsrenoveringen. GVK-auktoriserat företag är skyldig att ge ett sådant dokument till beställaren och GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll), gör stickprovskontroller. För att erhålla fulla värdet på badrumsrenoveringen så behövs också en utförlig offert som dokumenterar hela arbetets utförande samt alla produkter som installeras. 

Kvalitetssäkrad Våtrumsinstallation - GVK

Ett GVK-auktoriserat företag är den bästa garantin för ett professionellt utfört våtrumsarbete. Personalen i dessa företag har dokumenterad kunskap om hur tätskikt skall utföras (begär att få se av GVK utfärdat behörighetsbevis). När vi planerar en badrumsrenovering så görs det enligt GVK-konceptet. GVK står för vattenskadesäkert byggande. På GVK:s hemsida finns förteckning över GVK-auktoriserade företag, här hittar man också godkända tätskiktskonstruktioner för keramiska installationer.

Intyg Säker Vatteninstallation

På VVS-installationer ska intyg uppvisas till beställaren. Den visar att installationen är gjord av certifierad VVS-montör enligt Säker Vatteninstallation.

100 % trygg med Trygghetsförsäkring

Med ett Bad & Värme-företag så kan du känna dig helt trygg. Badrumsrenoveringar och installationer för minst 20.000 kr ingår alltid en extra 6-årig Trygghetsförsäkring.

Mervärdet med att köpa badrumsinredningen här!

Här köper du alla märkesprodukter till en bra rabatt. Vi erbjuder helhetsansvar, produkt och arbete tillsammans, vilket gör att man känna sig 100 % trygg -hela vägen (och efter renoveringen!) Vi tillhandahåller allt inom badrum. Kända märken av kakel, klinker och inredningar. Vi samarbetar med ett 10-tal kakelleverantörer och på deras utställningar kan inspiration ges. I vår Bad & Värme-butik i Kungens Kurva finns utställning, kataloger och framförallt kunnig personal som kan både inredning och badrumsrenoveringar!

Behörig - Auktoriserad - Kvalitetssäkrad

Begär Offert idag!

Du kan göra din förfrågan via länk Online Nu! eller ladda ner formuläret ...

Offertförfrågan Online!
Gör din förfrågan här och nu!
Kontakta oss
... eller så kontaktar vi er.

Referenser badrum

Bad/Duschrum Huddinge 19-01
Bad/Duschrum Enskededalen 16-01-a
Bad/Duschrum Östermalm 14-01