Låt Nilsson & Co renovera ditt kök

kok
kok2

Låt Nilsson & Co planera och ta hand om din köksrenovering från början till slut! Genom att anlita oss får du en heltäckande hjälp med både stora och små detaljer, och vi utgår naturligtvis alltid från dina specifika önskemål.

En köksrenovering är ofta ett omfattande arbete och det krävs duktiga hantverkare för att resultatet skall bli som planerat.  Vi har såväl kompetensen som verktygen och de samarbetspartners som krävs för att du skall få en lyckad renovering med ett snyggt resultat.

3dkok
“ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om”
Vi hjälper dig hela vägen

Nilsson & Co arbetar i hela Stockholm och hjälper dig att få ett nytt fint kök, vare sig det handlar om att riva ut allt och göra en totalrenovering eller att byta ut till exempel bänkar eller köksluckor.

Vi hjälper dig hela vägen, från planering och tips och råd till det praktiska arbetet. Något av det viktigaste att tänka igenom är att det blir en praktisk planlösning, med placering av spis, diskbänk, arbetsbänk, skafferi och kyl/frys så att det blir ett smidigt arbetsflöde.

Vi tar hand om om din köksrenovering hela vägen in i mål. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela köksrenoveringen.

professionell köksrenovering
kok3

När ni bestämt er för att förändra ert kök från grunden väntar en spännande resa! Vi hjälper er planera köket efter just era förutsättningar och behov. Vi kommer gärna hem till er och diskuterar idéer och det är självklart kostnadsfritt att få en offert från oss!

 

Köket ritar vi alltid upp i vårt ritprogram så att ni verkligen får en känsla för hur drömköket kan se ut!När vi tillsammans hittat formen för köket hjälper vi er med en total entreprenad.

Fördelar anlita oss

En köksrenovering kan också innebära olika typer av installationer, som t.ex. eluttag och golvvärme. Det är viktigt att arbeta med erfarna hantverkare som oss, se till att allt utförs på ett säkert och korrekt sätt.

Behöriga installatörer

För att montera och installera ett nytt kök, krävs yrkesfolk med erfarenhet och behörighet.

Certifierade VVS-montörer

Vi har certifierade VVS-montörer som installerar enligt Säker Vatteninstallation.

100% trygghet

Du känna dig helt trygg. Ingår alltid en extra 6-årig Trygghetsförsäkring på alla installationer som görs i köksrenoveringen.

Vi finns med hela vägen

Går du i tankarna på att renovera ditt kök? Vi finns med och hjälper dig under hela processen, från detalj till helhet. 

Nilsson & Co sköter din köksrenovering. Vi har mångårig erfarenhet och en gedigen kunskap om köksrenoveringar. Oavsett om ditt kök bara behöver ett litet lyft eller om du planerar för ett helt nytt kök står vi redo att hjälpa dig.

kok2
kok4
kok5
Om du vänder dig till Nilsson & Co för att få ett nytt kök finns vi med dig från början till slut. Inledningsvis diskuterar vi dina önskemål och därefter bestämmer du själv om du vill inhandla material eller om du vill att vi gör det för din räkning. Vi kan hjälpa dig både när du enbart vill byta köksluckor och när du vill riva ut hela det befintliga köket och ersätta alla stommar. Skall du förändra planlösningen i samband med renoveringen tar vi även hand om det.

Om du vill göra en köksrenovering med omnejd är du antagligen också intresserad av vad slutpriset kommer att landa på. Du kan därför höra av dig till oss med dina önskemål så återkommer vi till dig med ett fast kostnadsförslag.

Att ta emot en offert från oss kostar aldrig någonting och sker alltid utan krav på förpliktelser från din sida.

prata köksrenovering med oss först

Över 30-års erfarenhet av att renovera badrum och kök

Med vårt mångåriga kunnande och vårt helhetstänk kan du känna dig 100% trygg hela vägen, och efter renoveringen. Begär Offert idag!
Call Now Button