Låt Nilsson & Co renovera ditt badrum

Badrumsrenovering i Stockholm renoverat badrum ingång | Nilsson & Co.
Badrumsrenovering i Stockholm färdigställt badrum | Nilsson & Co.

Välkommen till vår säkra och professionella byggfirma som besitter stor erfarenhet och färdighet inom badrumsrenovering i Stockholmsområde och dess omgivningar. Nilsson & Co har en hög yrkeskunskap och därtill social kompetens, vilket vi anser vara viktigt.

Vår fokus ligger på att uppnå maximal kundnöjdhet i alla våra uppdrag, stora som små. Vi hjälper inte bara privatpersoner utan även företag och bostadsrättsföreningar.

När vi utför badrumsrenoveringar i Stockholmsområdet innehar vi alla nödvändiga kvalifikationer och färdigheter för att genomföra en perfekt badrumsinstallation.

Badrumsrenovering i Stockholm
“ROT-avdraget ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden när du renoverar eller bygger om”
Bad & Värme Installerat-och-klart

Professionell badrumsrenovering

Funderar du på att göra om ditt gamla badrum? Som du säkert vet, är det ett stort projekt som kräver stort kunnande och många arbetstimmar.

Vi rekommenderar att du tar hjälp av en erfaren våtrumsexpert – som oss – så kommer du att få ett perfekt slutresultat. Försäkringsbolaget kräver även att det är fackmannamässigt utfört för att försäkringen ska gälla fullt ut.


Låt oss ge er ett vackert och modernt badrum som kommer hålla över tid utan en massa onödigt krångel.

Vi har konkurrenskraftiga priser och våra hantverkare kommer göra allt för att du ska få badrummet som du alltid drömt om.

Vi är med dig hela vägen

white ceramic sink near white ceramic sink
Badrumsrenovering i Stockholm renoverat badrum | Nilsson & Co.

När vi renoverar ett badrum, så är vi med dig genom hela processen. Vi gillar att diskutera olika idéer kring utseende, badrumsinredning och andra tillbehör. När du har bestämt vad du vill ha kan vi ge dig en offert utan extra kostnad.

Vi tar på oss hela ansvaret för din badrumsrenovering och du behöver enbart ha kontakt med oss under hela processen. Varje år utför vi tillsammans med våra samarbetspartners runt trettio badrumsrenoveringar och för att säkerställa hög och likvärdig kvalitet är det alltid samma personer som utför arbetet.

Fördelar anlita oss

En badrumsrenovering kan också innebära olika typer av installationer, som t.ex. badrumsvärmare eller golvvärme. Det är viktigt att arbeta med erfarna entreprenörer som oss, se till att allt utförs på ett säkert och korrekt sätt.

Behöriga installatörer

För att montera och installera ett nytt badrum, krävs yrkesfolk med erfarenhet och behörighet. Elsäkerhet är ett måste, liksom korrekta installationer för vatten och frånluftsventilation.

Behörig Våtrum

Vi har certifierade VVS-montörer som installerar enligt Säker Vatteninstallation.

100% trygghet

Du känna dig helt trygg. Ingår alltid en extra 6-årig Trygghetsförsäkring på alla installationer som görs i badrumsrenoveringen.

Vi finns med hela vägen

Går du i tankarna att renovera ditt badrum?
Nilsson & Co finns med och hjälper dig under hela processen, från detalj till helhet. 

Tillsammans skapar vi en personlig, hållbar och snygg design, utan avkall på funktionalitet. Projektet formas utifrån dina behov och förutsättningar.
Vi håller en nära dialog under arbetets gång för att du ska känna dig helt trygg.

Du berättar – vi ritar.

Badrumsrenovering i Tullinge
Tänk på ditt befintliga badrum – saknas det något eller finns det något som verkar överflödigt? Utifrån detta gör en lista över vad som ska vara i badrummet. Det erbjuds många olika alternativ att tänka på när du hanterar en badrumsrenovering. Det viktigaste att komma ihåg är att de olika valen som ska återspegla er vardag och rutiner, vilka funktioner kommer ni att använda mest och uppskatta mest? Det kan handla om ifall ni vill ha osynlig eller synlig förvaring, en handdukstork, golvvärme samt var eluttagen ska placeras.

Vi utför arbeten på uppdrag av både företag och privatpersoner.
Vi utgår från Kungens kurva och jobbar över hela Stockholmsområdet.Vi träffas gärna och tar ett samtal om dina tankar och visioner. Ring eller maila oss för att boka ditt kostnadsfria hembesök.

prata badrumsrenovering med oss först

Över 30-års erfarenhet av att renovera badrum och kök

Med vårt mångåriga kunnande och vårt helhetstänk kan du känna dig 100% trygg hela vägen, och efter renoveringen. Begär Offert idag!
Call Now Button